Günebakan Anaokulu Sınıfları

Günebakan Anaokulu olarak hizmet verdiğimiz sınıflarımızın yaş aralıklarına göre detayları aşağıda inceleyebilirsiniz. Her sınıfın ve yaşın kendine özgü eğitim programları,gelişim özellikleri ve beceri kabiliyetleri bulunduğu için tecrübeli eğitimciler eşliğinde etkinlikleri hazırlanıyor.

Mezun Öğrenci
Yıllık Deneyim
Kazanılan Ödüller
Sosyal Sorumluluk Projesi
Anasınıfından Beklentiniz Nedir?

Günebakan Anaokulu olarak ana sınıflarımızdan beklentimiz..

Beklenti1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Beklenti 2

Beklenti 4

Beklenti 4

Beklenti 5

Beklenti 6

Masal Dünyası "3 YAŞ"
3 Yaş çocuğunun gelişim özellikleri dikkate alınarak eğitim programı hazırlanır ve tecrübeli eğitimciler eşliğinde tüm gelişim alanlarına (özellikle dil gelişimi, özbakım becerileri) yönelik etkinlikler uygulanır.

Oyun Dünyası "4 YAŞ"
4 Yaş çocuğunun gelişim özellikleri dikkate alınarak eğitim programı hazırlanır ve tecrübeli eğitimciler eşliğinde tüm gelişim alanlarına (özellikle dil gelişimi, özbakım becerileri, motor beceriler) yönelik etkinlikler uygulanır.

Sevgi Dünyası "5 YAŞ"
5 Yaş çocuğunun gelişim özellikleri dikkate alınarak eğitim programı hazırlanır ve tecrübeli eğitimciler eşliğinde tüm gelişim alanlarına (özellikle dil gelişimi, yaratıcı düşünme becerileri) yönelik etkinlikler uygulanır.

Bilgi Dünyası "6 YAŞ"
6 Yaş çocuğunun gelişim özellikleri dikkate alınarak eğitim programı hazırlanır ve tecrübeli eğitimciler eşliğinde tüm gelişim alanlarına (özellikle üst düzey bilişsel gelişimi, karakter eğitimi) yönelik etkinlikler uygulanır.
Uygulama

Sizler için en güncel içerikleri hazırlıyor ve detaylandırıyoruz.