günebakan anaokulu binası

Günebakan binası; kapısından içeri adımınızı attığınızda neşeli çocuk sesleri, dinleyeni gülümsetecek çocuk şarkılarıyla, mutfaktan gelen iştah açıcı kokuları ve güler yüzlü çalışanlarıyla sizi karşılar.
800 m2’lik iç alana sahip olan okulumuzda bütün zeminler ahşap parke olup, sınıflar yaş özelliklerine uygun mobilya ve materyaller ile donatılmıştır.
Okulumuzda bütün sınıflarımız ve diğer alanlar güneş içinde aydınlık, ferahtır.
Çok amaçlı salonumuz ve çocuklara özel dizayn edilmiş atölyelerimizle birlikte yaşadığımız, paylaştığımız keyif aldığımız eğlenceli ve eğitici alanlardan oluşmaktadır.

Okulumuzu gezmek ister misiniz?

Günebakan bahçesi; içerisinde tavukların gezdiği, yumurtalarını topladığımız hep birlikte doğayı keşfe çıktığımız, sokak oyunları, kurallı oyunlar oynayarak eğlendiğimiz yer.
Günebakan bahçesi içerisinde mevsimine göre meyve, sebze, çiçek ektiğimiz uygulama bahçesiyle erik, elma, dut, kiraz, vişne ve birçok ağacın olduğu yaz mevsiminde gölgesinde oynadığımız, altında kahvaltı ve piknik yaptığımız çam ağaçları ile çevrili benzersiz bir yer.
Günebakan bahçesi doğal bitki florasıyla, parkıyla, oyuncaklarıyla, kum havuzuyla hoplayıp zıpladığımız doyasıya eğlendiğimiz yer.

Günebakan yaz etkinlikleri videomuzu izlemek için tıklayınız.

gunebakan-anaokulu-bahcesi