aylık beslenme çizelgemiz;

*Diyetisyen onayıyla aylık olarak düzenlenmektedir.
*Çocukların günlük almaları gereken vitamin, protein ve karbonhidrat dengeleri ile kalori gereksinimlerini karşılayacak şekilde hazırlanmaktadır.
*Okulumuzda mutfak alışverişleri haftalık olarak yapılmaktadır.
*Yemekler günlük olarak mevsim sebzeleri ile okul mutfağında hazırlanmakta, tüm gıda ürünleri bilinen ve güvenilir markalardan seçilmektedir.
*Kuşluk, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 mönü hazırlanmaktadır.
Okulumuz Milli Eğitim bakanlığı tarafından yapılan denetimler ve okulumuzun ekip çalışmaları sonucundaBeslenme Dostu Okul” olarak seçilmiştir.

sağlık

*Çocuklarımızın sağlık kontrolleri ücretsiz olarak 15 günde bir çocuk doktoru, diş kontrolleri ve farkındalıkları arttırıcı çalışmalar da diş doktoru tarafından yapılmakta, geri bildirimler veli ile paylaşılmaktadır.
*Hasta ve ilaç kullanan çocukların en az 3 gün evde dinlendirilmesi önerilmektedir.
*Her üç ayda bir boy kilo ölçümleri yapılmaktadır. Yıl sonunda çocukların persentil (büyüme eğrisi ) tablosu velilerle paylaşılmaktadır.
*Yeterli ve dengeli beslenmeleri göz önünde bulundurulmaktadır.

hijyen

*Okulumuzda günlük olarak bütün alanlar havalandırılır ve süpürülür.
*Yerler arap sabunu ve sirke ile günlük temizlenir. Cuma günleri ise genel temizlik yapılır.
* Mutfak elemanı hijyen eğitimi almış olup, gerekli ekipmanlarla yemekleri hazırlamaktadır.